De nieuwe voordeur

De voordeur
Om een vergunning voor het voeren van een B&B te verkrijgen zijn er scherpe regels samengesteld in de gemeentes waaraan je moet voldoen.

Bij ons in Opheusden mag de bewoonde ruimte voor de gasten slechts 50m2 zijn, wat dus inhield dat wij de oude schuur moesten halveren. Daarover was geen discussie mogelijk.

Na lang puzzelen en meten hebben we een fantastische oplossing gevonden voor de indeling van het pand. Minpuntje was echter wel dat de bestaande hoofdingang geen entree meer mocht zijn in verband met de grootte, vandaar dus een nieuwe ingang aan de zijkant.

En wat wordt het mooi…



Geef een reactie

Or

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om onze website te bekijken zoals hij bedoeld is.